A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variables should be assigned by reference

Filename: core/Loader.php

Line Number: 150

 Zateb.eu

 

Скъпи учители,
 
Представяме ви Power Point презентация на Иновативната интернет платформа "За Теб". Подходяща е за деца от 5 до 12 годишна възраст. Презентацията можете да свалите от форума на сайта на следния линк: http://zateb.eu/forum/viewtopic.php?f=12&t=39
 
Всеки слайд съдържа в заглавието си въпрос към децата, който бихте могли да зададете и после заедно да дискутирате. Към всеки въпрос има изведена обобщена информация, която цели да предизвика любопитството на децата. В други случаи, например в секцията „проблеми вкъщи”, която засяга по-деликатни ситуации, които децата биха се чувствали неудобно да обсъждат, просто са изброени проблемите, които са засегнати. Накрая  презентацията са представени различни начини, по които дадено дете би могло да потърси и получи професионална помощ. 
 
За онези от вас, които искат да представят сайта на родители,  препоръчваме да презентирате платформата на родителите онлайн, като им покажете самия сайт, как да се ориентират най-лесно в съдържанието му (главни категории проблеми, под-проблеми) и как да потърсят съвет (бутона "Имаш въпрос-потърси съвет"). Обърнете внимание на секцията с добри практики за родители, защото там има изключително полезна информация. Отговорите на зададените въпроси ще бъдат публикувани във форума и по този начин ще стигнат до потребителите. Публикуването се извършва при стриктна конфиденциалност - не се споменават имена, възраст, градове или друга информация, която би разкрила или загатнала за самоличността на нашите потребители. До самия форум се стига от секцията за експерти чрез бутона "Потърси съвет".
 
Ако се нуждаете от допълнителна информация или имате въпроси, пишете ни на viva.pautalia@gmail.com или ни се обадете на 02/8549 665 и с радост ще ви окажем съдействие.  
 
За нас е важно платформата да бъде от полза на колкото се може повече хора, затова Ви благодарим за оказаната до този момент подкрепа и се надяваме заедно да продължим да подкрепяме децата и техните родители. 
 
Съвсем скоро очаквайте презентацията за тийнейджъри!
 
Екип на "За Теб"